Popüler Yayınlar

Edward Maya Stereo Love

13 Eylül 2012 Perşembe

    2012   yabancı şarkılar  listesinde  1  numara  olan  şarkı  stereo love  sizlerle. Edward  Mayanın  seslendirdiği  bu     yabancı  şarkı  piyasaya hareketlilik kazandırdı  ve çok konuşuldu  ve  beğenildi.. Edward Maya yine  yaptı   yapacağını  ve  Stereo love isimli şarkısıyla   yabancı şarkılar listesinde  1  numaraya  oturdu .. Şahsen  edwardın şarkıları gerçekten çok  hoş  ruhu dinlendiriyor  insanı cezbeden bir  sesi var .. Gelecekte  sana  başarılar  dileriz  edward  maya lafı   fazla  uzatmadan  sizleri  bu mükemmel  şarkı ile  başbaşa  bırakalım ..  İşte  Edward  maya ve  Mia  Martina ikilisinin  unutulmaz  şarkısı Stereo Love ! 

Şevval Sam Şarkıları Dinle

    1973    doğumlu  olan  şevval  sam  aynı   zaman da   şarkıcı   Leman Sam' ın   öz  kızıdır.   Bu arada  şevval  sam    İstanbul doğumlu oldugunu   belirtelim . Kısa ca sı  biraz   hayat hikayesinden   bahsedelim . Leman samın kızı  olan  şevval  sam kameralar karşısına    geçmekten   asla  ve  asla  hoşlanmamaktadır.   Diğer  sanatçılar  gibi  özel  hayatını  magazin   gündeminden  uzak  tutan şevval  sam   bu  özelliği ilede  dikkat  çekmektedir. Bizlerde  şevval  sam'ın   en  güzel  şarkılarından oluşan  bir  playlistle   karşınızdayız. Bu playlistte  neler  var  şevval Sam' ın  en  yeni ve  en  eski  şarkılarının   yanı sıra  en  son  albüm şarkılarına da  yer  vermiş  bulunuyoruz. Bizler  sizler  için  şevval  sam' ın  en güzel şarkılarını sizlere  dinlettiğimizden şüpeniz olmasın .. en azından öyle  düşünüyoruz ;)  İşte birbirinden güzel şevval  sam  şarkıları  sizlerle  ..

Summer Lover Dinle

   İşte  innanın yeni şarkılarından bir tanesi  her zaman ki  gibi popülaterisini  asla  yitirmeyen inna  bu şarkıyla da  üstünlüğü elden  bırakmadı ..  Ben  çok beğendim şahsen  eminim sizlerde benim  kadar  beğeneceksiniz.. Zaten  ki  innanın  yaptığı  her şarkı bir bambaşka güzel . Gerek  sesi  gerek  kendi  güzelliği ile   dillere  destan  inna   sizlerle  işte  İnna  Hot  işte  Summet Lover !    Yabancı Şarkı denilince  ilk aklıma gelen  sanatçılarımızdan bir tanesi  Yabancı pop müziğin kraliçesi İnna  senin için o kadar çok söylenecek şey varki   Seni ve sesine  hayranım  .. Sen gönlümüzde  bir  tanesin  ..

 

Müslüm Gürsesi Dinle

        Gerçek    adı  Müslüm Akbaş   olan    Arabeskin 1  numaralı    kralı Müslüm    gürses    mayıs 7 de  1953    yılında   Halfetide   dünyaya gelmiştir.
     1979   senelerinde   ilk   filmi   isyankar  olmuştur. Ayrıca 38   adet   sinema  filmlerinde de  rol almıştır. Müslüm  Gürses' in müziğe  olan tutkusu Adana da  bir çay bahçesinde şarkı söylemesiyle  başlamıştır. Şarkılarını söyleyen müslüm gürses Halk  eğitm kurslarında da şarkı eğitimi görmüştür..   İşte   ne  olduysa  o yıllar da oldu , Henüz  daha  14 yaşındayken  yine  çay   bahçesinde   şarkıları  söylediği  yerde   yarışma düzenlmiş ve   1. ci  olmuştur. Bizlerde  sarkimelegi  admini  olarak   müsüm gürsesin   en   güzel   arabesk  şarkılarını    sunmaya  karar  verdik . Müslüm   gürses  şarkılarını  en iyi kalitede  dinlemek  istiyorsanız  doğru    adrestesiniz.. İşte  birbirinden  damar   müslüm  gürses  şarkılarını  online   dinle  .. En damar  müslüm  gürses  şarkılarını netdinle

Şarkı Meleği Açılış

Ewet ilk yazımı yazıyorum .
Sitemde en yeni şarkıları sizlerle paylaşacağım ..
Birbirinden güzel  en son çıkan şarkılar la sizlerle birlikte olacağız.. 
SarkiMelegi admini olarak hepinize esenlikler diliyorum ..
Saygılarımla 

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...