Popüler Yayınlar

Hozan Beşirden Elfida Dinle

20 Eylül 2012 Perşembe

     Elfida   yaşanmış bir hüznün hikayesidir.  Elfidanın  hikayesi  dramlarla  doludur.   Öncelikle Elfida kelime anlamı  feda  etmektir.
    Evet elifa nın hikayesi  böyledir. Vedalar  vedalar  vedalar   ah şu  ayrılıklar   keşke  olmasa   ama  ayrılık olmayınca da  kıymet  bilinmiyor ki   keşke  zamanı  geriye  döndürebilsek değilmi? keşke dememek için sevdiklerimizin kıymetini iyi bilelim onları üzmeyelim   gereken  değerleri  verilim  unutmayalım ki dünyamız  bir  sınav  dünyası   herşey gelir  geçer üzülmeye  değmez  .. Önemli olanı  yapın gerisini Allah' a  bırakalım üzmeyin kendinizi Allah  bazen  sevdigi kullarını üzermiş .. haluk leventin  seslendirdiği  efida şarkısını sizlere sunuyoruz  . ben haluk leventini daha çok beğeniyorum   ama  hozan  beşiride  unutmamak lazım  oda çok güzel söylüyor  o yüzden ben de  her ikisi sanatçımızdan da  ekliyorum    ...  Saygılar  sunarım ve sizleri bu güzel  türkü ile  başbaşa  bırakıyorum

Hep Aklımda Kalacaksın ... ! 

 

Haluk Levent Elfida Dinle



Birde Hozan Beşir  Türkü Ustası Hozan Beşir Elfida yı birde ondan dinliyelim

Hilary Duff Şarkıları Dinle

     Öncelikle   kendisini  çok beğeniyorum .  Asıl adı  Hilary Erhad Duff olan  güzel  sanatçımız  Teksas ta  dünyaya gelmiştir.  Ünlü olmasının  hikayesi   Lizzie Mc Gurie    tv    dizisinde   başlamış  olan   duff  ününe   ün  katmaya   hızla   devam    etmiştir. Bu  yaptığı  sinema   çekimlerinden 15 milyon dolar kazanmıştır. Aynı   zamanda   bir parfüm   fabrikasının     sahibi   olan    hilary     duff'un    bizlerde   en çok dinlenen   şarkılarına  yer  veriyoruz. Yine    aynı   zaman da    Stuff  by  Hilary  Duff   adlı  özel  bir şirketi de  bulunmaktadır. ve bu şirketin  sahibidir.  2007    yıllarında   en   iyi  aşk şarkıcısı  seçilmiştir.  Yabancı şarkıcılar  içersinde   en beğendiğim sanatçılardan  bir  tanesi oln  Hilary  Duff' un  en  güzel şarkılarından  oluşan bir playlist  ile sizlerin   karşısındayız.

      Lafı   fazla  uzatmadan     Duff' un    en  güzel   popüler  yabancı şarkılarını   sizlere  sunuyoruz.  Şarkıların  açılması  biraz  zaman  alabilir.  O yüzden  sabrınız için teşekür  ederiz.  Hilary Duff  aynı  zaman da    çocukları  çok seviyor  ve  çocuk hayran  kitlesi  oldukça   fazladır.. Gerçekten güzel bir duygu  çocukları  sevmek .

Loreena Mckennit Şarkıları Dinle

     Yıllara   meydan  okuyan     eskilerin   güzel  sanatçısı  mckennit   Aslen  kanadalı   olup   aynı zaman da    usta  bir  piyanisttir.   Kendisi  çok gür  ve  güzel    sesiyle   milyonları  kendisine  hayran  bırakmıştır.  Mckennit  çok önemli bir  sanatçımız   olarak    14   milyondan fazla  satış  yapmıştır ..  Evet   yanlış duymadınız  14   milyon adet  satış yapmış olan     sanatçımız  için   sarkimelegi.blogspot.com  ekibi olarak    boş durmuyor  ve   bu güzel sanatçının    şarkılarını    playlist  halinde  sizlerin beğenisine sunuyoruz.
    1999  yıllarında     Mc kennit  grubu olan  salle    pleyel ve mossey   Hallde  olan  iki adet   cd  daha  çıkarmıştır. Bizlerde   bu üstün   başarısından   dolayı   kendisini tebrik   ediyoruz. ve  kutluyoruz.
   Gerçekten efsanevi bir  sanatçı  olan    şarkıcımızın    elimizden  geldiği kadar    bütün   şarkılarına   yer    veriyoruz.   
şarkıların açılması biraz zaman alabilir  anlayışınız için teşekkür ederiz

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...